+50%

Gör en insättning idag och få 50 % i insättningsbonus upp till 1 000 $. Det innebär att bonusen är värd upp till 500 $ i användbart kapital!*

+ 40 %

Vill du sätta in ännu mer? Få mer - upp till 40 % i insättningsbonus på insättningar mellan 1 000 $ och 2 000 $.

REGISTRERA DIG IDAG
Hemvistland
Jag bor och betalar skatt i följande land

Grattis!


Vad våra Traders säger om oss

Utmärkt tradingmiljö

Ingen eftersläpning

Det finns ingen eftersläpning i easyMarkets handelsplattform. Det innebär att dina investeringar utförs till det pris du ser på skärmen.

Ångra förluster

easyMarkets innovativa verktyg dealCancellation låter dig ångra positioner som går med förlust, mot en mindre avgift, om detta görs inom en timme från det att positionen öppnades

 

Tradingutbildning

Ny på det här med trading? Inga problem, easyMarkets erbjuder alla användare ett välfyllt bibliotekt av material från introduktion till avancerade tradingämnen

 

Garanterad Stop Loss

Se till att du har en plan för när du ska dra dig ur, med hjälp av våran 100 % garanterade Stop Loss och Take Profit.

 

INGA avgifter

Vi tar hand om avgifterna för insättningar och uttag, så att summan du sätter in eller tar ut också är den summa du får insatt på banken. Plus din bonus förstås!

Vår Negativa kontobalans

Skyddet innebär att du aldrig kan förlora mer än vad du investerar när du handlar med CFD:er hos easyMarkets.

Nyskapande sedan 2001

easyMarkets har hållit igång sin verksamhet sedan 2001. Redan från allra första början har vi strävat efter att erbjuda de mest innovativa produkterna, verktygen och tjänsterna.

Reglering och Säkerhet

easyMarkets har funnits på marknaden sedan 2001. Redan från allra första början har vi strävat efter att erbjuda de mest innovativa produkterna, verktygen och tjänsterna.

Investera från Mobilen

easyMarkets innovativa och intuititva app låter dig öppna och stänga positioner från alla iOS- och Android-enheter, vilket ger dig tillgång till marknaden, när som helst och var som helst.

*bonusar är icke uttagbart handelskapital

KLAR ATT PRÖVA DET?